2012. május 22., kedd

LEATHER-EXPRESS Kft. It’s all about Leather

Mindannyian szeretnénk széppé varázsolni otthonunkat. Akár modern garzonlakásban, akár fényűző luxusvillában éljünk, a bőrbútorok valamennyi otthon enteriőrjének alapjául szolgálhatnak. Az értékes garnitúrák segítségével egyszerre teremthetünk stílust és harmóniát környezetünkben, amelynek köszönhetően egészen biztosan el fogjuk kápráztatni otthonunkba látogatókat.

Különlegesség – Otthonába hozzuk a luxust!

Ha igazán különleges darabot szeretnénk lakásunkba, akkor a bőrbútor tökéletes választásnak bizonyulhat. A LEATHER-EXPRESS-nél a régi korok hangulatát idéző Chesterfieldtől a modern designnal készült Milánó modellig minden korhoz és stílushoz találhat megfelelő garnitúrát. Minőségi bőrbútoraink segítségével klasszikus, modern, valamint minimál stílusú enteriőröket egyaránt berendezhet. Mivel cégünk a hazai piacon elérhető legjobb árakon kínálja bútorait, így a garnitúrák segítségével Ön is különlegessé varázsolhatja otthonát.

Egyediség – Káprázatos darabokat kínálunk!

Nálunk Ön állíthatja össze bőrbútorát! Az egyszerű vonalvezetésű garnitúráktól kezdve a gazdagon díszített bőrbútorokig közel 20 féle modellből válogathat, amelyek mindegyikét több tucat hozzáillő színben rendelheti meg. Bútoraink tetszés szerinti összeállításban, egyedi árképzéssel kaphatók. A vásárlás előtt kiválaszthatja a garnitúra anyagául szolgáló minőségi marhabőr színét és típusát, valamint meghatározhatja a leendő bútorához tartozó elemeket és funkciókat is. A LEATHER-EXPRESS által kínált modellekből így otthona hangulatához legjobban illeszkedő garnitúrát állíthat össze.

Kifinomultság – Szenvedélyünk a bőr!

Bőrbútoraink borítását a legjobb minőségű marha színbőr adja. Mivel a kárpitozás során egyáltalán nem használunk műbőröket, illetve textilbőröket, így biztos lehet benne, hogy modelljeink a legnagyobb finomságú anyagokból készülnek. A széles választékban megtalálható bútorbőrök mellett autóbőrökből is állandó, azonnal vihető készlettel rendelkezünk. Termékeink között a jellegzetes hatással bíró pull-up bőrök, valamint a valódi különlegességnek számító hair-on bőrök is megtalálhatóak. A különböző karakterrel és színvilággal rendelkező anyagok között így mindenki stílusának, valamint egyéniségének megfelelő bőrtípust találhat.

Minőség – Professzionális kivitelezés hosszú távú garanciával!

A garnitúrák gyártása során rendkívüli gondosságot és kifinomultságot tanúsítunk, hogy otthonába csakis kifogástalan minőségű bútorok kerülhessenek. Mivel az anyagok terén szintén nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, így nem fordulhat elő, hogy az általunk forgalmazott bőr rendes használat mellett elszakadjon. A minőségi alapanyagokból készült termékeink a kopás, valamint a törés- és a repedés próbáját is kiállják. A bútor rendeltetésszerű használata mellett a bőr fedőrétege nem fog lekopni, illetve berepedezni. A garnitúra alapanyagául szolgáló minőségi marhabőr pedig hosszabb távon sem fakulhat ki, illetve tapadóssá, és ragacsossá sem válhat. A kiváló alapanyagok mellett a garnitúra gyártása során is nagy gondot fordítunk a minőségre, amelyet a termékeinkre nyújtott garancia is bizonyít. Cégünk 1 év jótállással és 2 év szavatossággal, vagyis összesen 3 év garanciával biztosítja vásárlóit arról, hogy az általunk forgalmazott bőrbútorok normál használat, valamint rendszeres ápolás mellett hosszabb távon is megőrzik kiváló minőségüket, valamint vonzó látványt fognak nyújtani.

LEATHER-EXPRESS – Nálunk minden a bőrről szól!

A LEATHER-EXPRESS Kft. évek óta foglalkozik közép- és prémiumkategóriás bőrbútorok gyártásával és értékesítésével. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a garnitúrák felújításában, áthúzásában is. Eddig több százan választották minőségi bőrbútorainkat. Tevékenységünk eredményességét vásárlóink elégedettsége is tükrözi, akik között lakberendezők, interior-desgnerek, kárpitos mesterek, valamint magánszemélyek is megtalálhatók. Célunk, hogy a munkánkat vezérlő négy alapelv – egyediség, különlegesség, kifinomultság, minőség – mentén a bőrkanapék gyártásában referencia cég lehessünk. Jelmondatunk szintén ezt tükrözi: It’s all about Leather, azaz nálunk minden a bőrről szól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése